Kedlubnové špagety s lososem
3 porce
20min
1 cibule
1 kedlubna
250ml smetany na šlehání
1KL kurkuma/ kari
sůl
2PL oleje
3 porce (cca 350g) lososa
koření na ryby s citrónovou trávou
2PL másla
1 cibule
1 kedlubna
250ml smetany na šlehání
1KL kurkuma/ kari
sůl
2PL oleje
3 porce (cca 350g) lososa
koření na ryby s citrónovou trávou
2PL másla
300g špaget
Cibuli pokrájíme nadrobno a necháme
zezlátnout, přisypeme nastrouhanou kedlubnu, zaprášíme kari nebo kurkumou
(pokud vaříte pro děti), zarestujeme, zalijeme smetanou a povaříme cca 5-10min,
aby se omáčka částečně zredukovala. Poté rozmixujeme a dochutíme solí.
Vmícháme uvařené špagety. Vytvoříme
hnízdo, do kterého klademe kousky lososa, kterého jsem okořenila a dělala na
pánvi na másle.