sobota 27. února 2016

Piňacolada cupcakes



       Chybí Vám léto, prázdniny, moře a piňacolada v ruce? Zavzpomínejte s těmito cupcaky inspirovanými chutí známého koktejlu.


12ks

2 vejce
200g kokosového mléka
90g kokosového cukru
100g strouhaného kokosu
80g rýžové mouky
2PL kokosového oleje
½ prášku do pečiva

250g mascarpone
250ml smetany na šlehání
300g zralého ananasu

       Suroviny na těsto smícháme a pečeme v muffinových košíčcích při 190st cca 20min.
       Na krém si vyšleháme  pyré z ananasu, které připravíme rozmixováním zralé, měkké dužiny (pokud je pyré hodně tekuté, zredukujte nad plamenem), spolu s mascarpone a šlehačkou. 
       Po vychladnutí zdobíme. Ihned konzumujeme.