Kuřecí kuličky s celerem a mozzarelou,
hrášková kaše
3-4 porce (12ks)
30min
1 kuřecí prso
1 mozarella light
1 vejce
30min
1 kuřecí prso
1 mozarella light
1 vejce
220g celeru
špetka sušeného česneku
špetka mleté červené papriky
růžová sůl
olej
špetka sušeného česneku
špetka mleté červené papriky
růžová sůl
olej
500g mraženého hrášku
1PL másla
1dcl mléka
Všechny ingredience umixujeme na hladkou směs a
tvoříme kuličky, které pečeme na pečícím papíru zastříknuté olejem při 200st
15-20min.
Podáváme například s hráškovým pyré, které
připravíme uvařením hrášku a rozmixováním s máslem, teplým mlékem a
špetkou soli.
* pro odpůrce kuřecích prsou kvůli "suchosti", doporučuji kuřecí steaky
* pro odpůrce kuřecích prsou kvůli "suchosti", doporučuji kuřecí steaky